Organic Protein Powder Nl

Organic Protein Powder Nl

Organic Protein Powder Nl | Shoplog iHerb.com (Beauty + Food) | PinkyPolish.nl


Nagellak: Deborah Lippmann Candy Shop
Oorbellen: Forever 21

In deze video een shoplog van iHerb.com ( een Amerikaanse webshop waar ik altijd mijn kwasten van Real Techniques, cosmetica en voedingssupplementen bestel. Ik plaatste onlangs een vrij grote bestelling met daarin allerlei beautyproducten en voedingsmiddelen. Nog een kleine tip: met de code DUZ736 krijg je $10 korting op je eerste bestelling bij iHerb.com van $40.00 of meer en $5 korting als je voor minder bestelt. Ik leg het in de video al uit, maar je kunt het beste voor de verzendmethode DHL Express kiezen. Dat kost iets meer, maar het is supersnel in huis (binnen een dag of 4) en ik heb daarmee tot nu toe nog geen invoerrechten hoeven te betalen, terwijl ik dat bij de goedkope optie wel moest doen.

Genoemde Producten + Prijzen

Real Techniques Your Base/Flawless Core Collection ($17.99)
Physician’s Formula Organic Wear Jumbo Lash Mascara ($9.55)
Physician’s Formula Cashmere Wear Ultra Smoothing Bronzer in Light Bronzer ($13.39)
Physician’s Formula Healthy Wear SPF50 Powder Foundation in Translucent Light ($14.35)
Beauty Without Cruelty Facial Cleanser 3% AHA Complex ($8.03)
Beauty Without Cruelty Skin Renewal Lotion 8% AHA Complex (12.06)
Mrs. Dash Lemon & Pepper Seasoning Blend ($4.50)
Mrs. Dash Garlic & Herb Seasoning Blend ($4.50)
Mrs. Dash Original Seasoning Blend ($4.50)
Mrs. Dash Table Seasoning Blend ($4.50)
Seapoint Farms Dry Roasted Edamame Lightly Salted ($3.40)
Seapoint Farms Dry Roasted Edamame Spicy Wasabi ($3.40)
Source Naturals Psyllium Husk Powder ($5.03)
Jarrow Formula’s 100% Natural Whey Unflavored Protein ($15.37)
Wisdom Natural Sweet Leaf Liquid Stevia Lemon Drop ($9.36)
Frontier Natural Products Smoked Sea Salt ($4.59)

De Blogilates pannenkoekjes waar ik over vertelde kun je hier vinden:

Website:
Twitter:
Facebook:
YouTube:

source

22 Replies to “Organic Protein Powder Nl”

  1. Eiwitten haal je gewoon uit groente 🙂
    Ik ben vegan en sport ook veel en volg 80/10/10 (80% koolhydraten, 10% eiwitten 10% vet) van Douglas Graham 30bananasaday com
    Je hebt minder eiwitten nodig dan je denkt 🙂

  2. Dank je 🙂 Ik heb precies hetzelfde! Ik kijk van anderen ook het liefste lange filmpjes, anders vind ik het niet eens de moeite waard, haha! Aan de andere kant probeer ik ook iedereen happy te houden, dus vandaar dat ik een beetje een balans tussen korte en lange video's probeer te zoeken.

  3. Dank je! Soms vinden mensen het vervelend als de filmpjes lang zijn (kan ik begrijpen, ik wil ook niet te veel van jullie tijd opslokken!), maar er zijn er gelukkig ook heel veel die het wel leuk vinden. Ik doe m'n best alles een beetje in balans te houden 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *